Na ne !

2018.04.29. 19:11

De jó is lenne -  a blogom címében megadottakhoz ragaszkodva - csupa derűs, vagy legalább is sikeres vadászatokról, méretes halakról, vagy minimum egy hangulatos esti les, lelket fürdető hatásáról írni, de ez nem mindig adódik. Viszont lépten-nyomon  ütközök lohasztó látványokba, mint például ma reggel is. 

A reggeli kutyasétáltatásom  rossz szájízzel zárult, mert vandál pusztítás nyomát viselte egy jobb sorsra érdemes kerítés, három oszlopa. Nem kellett nagy képzelőerő ahhoz, hogy az éjszakai történéseket, az otthagyott nyomokból összerakjam. Pár zacskó chips, sok üres doboz sör, és a három kidőlt oszlop egy éjszakai erőfitoktatás nyomát őrizte.  

Kevesen lakjuk a falunkat, mondhatni mindenki ismer mindenkit, így azt is tudhatták a baromagyú fickók, hogy ennek a kertnek a gazdáját nemrégen nyelte el a Duna, ahová jószántából, vagy helyesebbe elkeseredéséből - és hogy esélye sem legyen az életben maradásra, összekötözött csuklóval  - lépett le a komp széléről.

Nem akarok sarkosítani, de ezek az "erős fiúk",egy halottat gyaláztak !

Gondolom, az írássom nem jut el hozzájuk, de ha eljutna is, értelmükig, helyesebb érzelmükig biztosan nem, miután nincs nekik ! 

Azért remélem kiderül, kik voltak az elkövetők és a falu ítélkezik felettük !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5813879662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása