H1N1

2019.01.05. 10:04

Katonák !

Az elmúlt év teljesítményét egyenesen botrányosnak minősítem. Hiába fecceltem belétek mindenféle módosulásokat, az ellenség ott ütött benmneteket, ahol ért. Sehol egy kellemes tömeghalál, sehol egy kisebb ország ágyba döntése,, sehol a tőletek kapott sebek elfertőződése - azt hiszem egyszerűen egy beszari banda vagytok !  

Nem kifogás, hogy az ellenség szurival védekezik ! Leszarom a szurit! Azért gyakolatoztok, edzetek, hogy ne fogjon rajtatok a szuri. Ha egy ellenséges célpontban nagy ellenállásra találtok, ne tököljetek, ugrás egy másikba, hátha az védtelen !  De miért is kell ezt nekem mondani, amikor magatoktól is kitalálhatnátok, bár eszetek nem sok van, de gonoszság annál több. 

Most itt van a nyakunkon az új esztendő.  A pálya nekünk lejt, eddig még tél sem volt, mindahányan jól érezzük magunkat, nincs kifogás, ha elmarad az eredmény. Betegek garmadát akarom látni, lázas, köhögő ellenséget, akik  - tiszta röhej - hogy milyen nyápicok tudnak lenni - most rajtatok múlik, mekkora lesz a balhé. 

Katonák !

Még mielőtt nagyszabású rohamba kezdenénk, teszteljük le, mire vagyunk képesek "kis tételben".! Itt van ez a fogorvos-vadász keverék, tele évkezdeti tervekkel, nos, nézzük, mit tudunk vele kezdeni. 

A roham időpontja, újév első napja ! 

A vírusok becsületéért előre, roham ! 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr9014537680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása