Klímaváltozás !

2019.07.04. 14:06

A tegnapi égető forróságot, mára kellemes enyhület váltotta, kevéske esővel, hűsítő széllel. Két napon belül, két szélsőség, ember  ( állat, növény) legyen a talpán aki ezt jól tolerálja.Pedig kellene, mert a klímaváltozás lényege éppen a szélsőségekben van, az állandósághoz sokkal könnyebb alkalmazkodni. 

Azt a bizonyos, széndioxid kibocsátási kvótát - amit a Magyar kormány nem szavazott meg - és annak hatását csak sejtjük, de igazából csak a világ tudósainak riasztó jelentéséből olvashatjuk, de a mindennapok szélsőségeit igenis a bőrünkön tapasztaljuk. 

Az biztos, hogy az anyatermészet csak tesztel bennünket, az óriási viharok, árvizek, erdőtüzek, még csak olyan kis bejelntkezések a következő időkre.Ez bizony nem a Jóisten haragja és büntetése - mint az özönvíz - és ne is kérjük rajta számon, hanem magunkba fordulva tegyük fel a kérdést, ilyen felelőtlen mdon lerabolt életterünk, fogja-e gyermekeinknek és unokáinknak a minimásli életfeltételt biztosítani? 

Kedves Áder János -  mondhatni horgász kolléga, mint legfőbb közjogi méltóság, mint önmagát környezetvédőnek beállított emberke, nem lett volna-e kutya kötelessége aláíratni a haverjaival ezt az szerődést?

Most mondom - mint avatatlan vátesz - hogy az ön unokáját sem fogja kiváltságosként kezelni a klímaváltozás. Bakker, együtt pusztul mindenki ! 

Jó egészséget - amíg van !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr6314925846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása