Térerő !

2019.07.13. 11:07

Biztos tippet kaptam - amennyiben ilyen tipp egyáltalán létezik hiszen a a vadászatban csak a bizonytalan a biztos - hogy a mobil átjátszó torony tövében álló lesre kell ülni, mert az erdőből a tarlóra egy jó bak jár ki ! Nem valami illusztris társaság egy vas monstrum, de így már a jókívánságok egyik fele adott volt, ami kell az újkori életszemlélethez, miszerint csak egészség legyen és térerő, a többi megvásárolható !

Az már egy kicsit aggályos volt, hogy a tarló akkora volt, hogy a túlsó vége már a távolba veszett, már csak azért is, mert kezdett sötétedni - de nem az idő előrehaladtával -  hanem a felhők tornyosulásával ! Nos, erre a tarlóra bárhonnan érkezhet a bak, de ha nem éppen a les közeléből, akkor a nagy távolságok miatt, szinte semmi esély. 

Aztán szép lassan szemerkélni kezdett az eső, egyre jobban fogytak az esélyek, együtt a lővilággal A bakról már lemondtam, de egy egerésző róka megjelenése némi színt vitt a szürkeségbe. Ha ló nincs, szamár is jó és vettem célba a gyanútlan rókát. Illetve csak vettem volna, mert a les oldalához támasztott puskám távcsöve az esőtől teljesen lehomályosodott így azután se ló, se szamár - hogy a mondásnál maradjak !

Nem egy aranybetűs vadásznap lett ez a nap ! . 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr514942840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása