Zárójelentés!

2019.11.21. 10:02

A legutóbbi bejegyzésem nem túl őtletes címe a "lábatlan" volt, ezt most tetézem az elmúlt időszak csipőműtétjére célozva a "lábas" jelző lesz. 

Ugyanis a már 23 éve meglévő és jól működő csipőprotkom mellé, megkaptam a másodikat is, szóval lett lábam, de fokozva a szójátékot, a műtétemet egy ragyogó jó doktor a Lábas  doki végezte !!!! Így már ugye érthető a duplán lábas elmúlt három hetem.

Most a lábadozás és az ábrándozás időszaka tart, előbbihez nagy nagy türelem kéne, a ábrándozás pedig a vadászatnak szól, de egyik nincs a másik nélkül, úgy hogy a gyógytornász instrukciót betartva, minél közelebbre akarom hozni a a valóságos vadászatot az ábrándozás csalóka világától

Azért nem ugyan az, amikor egy szép magas kakast a valóságban leemelek, vagy csak az emlékeimben kutatva, valami hasonlóra emlékezek.

Most a türelem időszaka jön - nem lesz könnyű !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1115317718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása