A nagy nap !

2019.12.22. 15:05

Lázas izgalommal készültem a másnapi vadászatra és a "lázas" szó, nem csak jelző lett, hanem valóság. A bennem lappangó - unokámtól kapott baci - az éjszakámat is elvitte, mivel köhögni, orrot fújni és aludni egyszerre nem nagyon lehet. Én egyébként sem vagyok valami nagy alvó, ha igaz, hogy "aki sokat alszik az keveset él" - akkor a fordítottja is igaz kell hogy legyen. Most, hogy túl vagyok a műtéten, a lábam is egyre jobban teszi a dolgát - az öröklét nem is olyan rémisztő.

A virradat már a vadászszobámban talált, aprólékosan pakolásztam a holmijaimat, amit már sok- sok ezerszer tettem, de most ez más volt. "Lábavató" vadászatra készültem. Volt bennem némi kétség, hogy a pár napja elhagyott mankóm után, biztosan a vadászat-e a fokozatosság - de a józan ész és a vadászat csatájából, nyilván az utóbbi került ki győztesen.

Nos, ennyi bevezetés után, a lényegre térnék. Ragyogó időt hozott ez a nap, mondhatni irreálisan azt, mert decemberben nem normális a 15 fokos meleg. Pár napja eső sem esett, ezért nem kellett félteni a ragadós agyagtól a lábamat. Egy kis hiba csúszott a reggeli programba, mert a Csátaljai lángosos nem volt nyitva, így a betervezett reggeli elmaradt. A bennem kevergő kórság, meg a kaja hiány miatt csak szenvedtem a fácánokkal, olyat is hibáztam, amit puskatussal lehetett volna leverni. 

Mentő ötletem támadt, beültem az autómba, ott nekiláttam a csokis kávé kockáknak, közben pihenésképpen egy pipát is elszívtam, amitől mondhatni új életre kaptam, és az utolsó hajtásban már virgoncan puskázgattam. 

Az új lábam két kakassal lett megünnepelve! 

A lázas kórság is rendes volt, mert csak másnapra tört ki rajtam teljes brutalitásával, de ez már engem nem érdekelt, hiszen a rehabilitzációs vadászat jól sikerült !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr7815362472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2019.12.25. 22:04:45

Gratulálok a kitartáshoz!
Kellemes Ünnepeket kivánunk Önöknek!
Mielöbbi jobbulást Doki!

Az angol beteg 2019.12.26. 11:56:02

Én is jobbulást kívánok!!! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!
süti beállítások módosítása