Síppal hívott menyecske !

2020.08.23. 16:22

Nem akarok a bulvár szemétírás trükkjével olvasókat toborozni, amikor a cím köszönő viszonyban sincs a témával, viszont meghökkentő! 

Ime egy példa, de csak az én fantáziámban:  - Óriási szenzáció, két golyót kapott a vadőr felesége !!!  -  Erre csak úgy záporoznának a  kattintások, pedig a továbbiakban az írásból az derülne ki, hogy a két golyót, a férjétől kapta kókuszdió formájában. Na ugye? Szemétség? Persze, hogy az ! Az én vadász-horgász írásaim formája, témája, politika mentessége, lassan kőkorszaki, kevés embert érdekelnek, lohad az olvasótábor, pláne, ha már a cím is érdektelen.

Próbát teszek, hátha az "erotika" nyerő dolog !

Az egyik őzbak hívást elmosta egy felhőszakadás, csak rövid percekre sikerült elázás nélkül hívással próbálkozni.  A faluból kiérve, egy jó kiállású menyecskét láttunk az országút szélén bandukolni hogy vadász zsargonnal éljek - szarrá ázva - de csk találgatni lehetett, hogy a jó öt kilométerre lévő kis zsákfalu felé tarthat. Pillantásra sem méltatta az autónkat, ami ahhoz kellett volna, hogy felajánljuk a segítséget. Hát ha ilyen büszke vagy arany anyám, akkor csak gyalogolj !

Már el is felejtettem, hogy merre hagytuk el, mert nemsokára egy kukoricatábla melletti tarlón álltunk meg és egy bálának támaszkodva, hívni kezdtünk. Epekedve szólt a vadőr őzhívó sípja, amikor a kukorica sarkán - ahol az országút összeért vele - megjelent a korábban  megelőzött mennyecske. Röhögésbe fúlladt az őzhívás, mert totál úgy nézett ki, mintha a sípra jelent volna meg !

Figyelj Csanád, te már hívtál magadnak egy csajt, most már nekem is hívhatnál egyet !- tetéztem a jókedvet, amire nagy szükség volt, mert újból rázendített az eső, végét vetve a vadászatnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr6316173908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása