A vírus árnyékában !

2020.11.08. 09:29

Előző héten köd, most meg eső ! Ez nem meterológiai riogatás, hanem a két legutóbbi vadászatunk körítése. A hajnali radarkép Nyugatról Kelet felé sodródó esőfelhőket mutatott, éppen abba az irányba, amerre autóztunk. MIntha a nyakunkon vittük volna magunkkal a feketeséget,amiből hol csak csepergett, de leginkább zuhogott !  

Ebben nem volt semennyi különlegesség, nem először - és remélem nem utóljára - vállaltuk a nehezített körülményeket. Ami rendhagyó volt, az a vadász öltözék bizarr tartozéka, a szájmaszk, és a baráti ölelés helyett az öklök koccantása. 

Az aggódás annak is szólt - ha már ennyit autóztunk - hogy a fácánoknak lesz-e kedvük vizesen repülni, vagy inkább megbújnak a bokrok alján, a nádasok sűrűjében. Három kutyát hozott a "házigazda", akik agárversenyre is benevezhettek volna, akkora lendülettel rohamozták az általunk körülfogott részeket, így a fácánok jobbnak látták, ha szárnyra kapnak.

Szépen potyogtak a madarak, de a ruháink is egyre jobban szívták magukba az égi "áldást", amitől érvénybe lépett a befejezés idejének a meghatározása, miszerint, ha a nyakamba csorgó eső, a hátamon végiggyalogolva eléri a  - hát hogyan is mondjam - a két farpofát elválasztó hasítékot - akkor vége !

Ez az időpont éppen dél felé jött el ! 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr6016277610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gota0808 2020.11.14. 08:27:27

Jó egészséget kívánva köszönöm az utóbbi írásokat is - olvasásukkal jól indulnak a napjaim. :) Üdvözlettel: Vókó Ágota
süti beállítások módosítása