Hajrá magyarok !

2020.11.22. 11:08

Alja népség, gyáva janicsárok, nagy Szulejmán kutyafajzat utódai. Méltatlanok vagytok a nagy elődök dicső emlékére, ha már a Magurokat sem tudjátok legyőzni, pedig 150 évig ott mi diktáltuk a tempót. Akkor még mosakodni sem tudtak, mi építettük a fürdőket - amik még ma is működnek, építettünk nekik sok szép mecsetet, hadd ne soroljam, miket kaptak még ! Ők bezzeg éltek a lehetőséggel !  Építettek ők is szentélyeket, olyan furcsa nevűeket, Puskás, Bozsik, stb. de nem Allah dicsőségére, hanem arra, hogy rengeteg dénárért kikupálódjanak és bennünket jól eltángáljanak !

Ők a gyaúr kutyák, bezzeg tudták, hogy miért küzdenek. Ebben a vírusos helyzetben, a jó foci eredmény mindent visz, a híradások élén büszkén feszítenek, aminek érdekes példája volt, amikor az egyik TV csatorna vezető híre ez a 2:0 eredmény lett és csak utána a halottak száma....!

Ti már biztosan nem kerültök Erdogán paradicsomába, a gyehenna tüze fog benneteket elemészteni, amit meg is érdemeltek, ha ezt a kis maroknyi országot nem tudtátok legyőzni, ahogy az elődeitek tették ! Szegény Szulejmán forog a sírjában( ha tudnánk hol van) , vagy a TV sorozat szereplőjeként átkozna meg benneteket !

 Azért a foci siker nem előzhetné meg a jó ízlést !

Hajrá magyarok ! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr8216294354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása