Epilógus !

2022.04.03. 11:08

Ahogy a mondás tartja, egy rókáról nem lehet három bőrt lenyúzni,  belátom, hogy a vadász -horgász történeteimről már én is minden bőrt lenyúztam, elfáradtak a sztorik, már csak isméteni tudnám magam. Nyilván a "muníció" is lemerülőben, kevesebb vadászatnak "hígabb a leve", a mai nyüzsgő, információkkal túlfűtött világunkban ez a fajta publicisztika divatjamúlt lett . 

Kilenc év után, ezt a könyvet most becsukom, elköszönönök a kitartó olvasóimtól, de az írást nem hagyom abba, egy számomra kedves kezdeményezésben, a havonta megjelenő Dunaszekcsői hírek "Zöld sarok " rovatában rendszeresen írok, sőt, vadászati támájú festményeimet is közreadom. 

Isten áldjon mindenkit !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr2917793787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Póth Sándor Jr 2022.04.12. 08:59:54

Én szerettem olvasni Csaba, további szép élményeket, kalandokat. Köszönöm a minőségi tartalmat!

Gota0808 2022.04.16. 20:34:28

Én is nagyon szerettem az olvasmányos beszámolókat, az elgondolkodtató tartalmakat. Sajnálom, hogy mégse folytatja Doktor Úr! Remélem, a blog hozzáférhető marad, s akkor az archívumban lehet még csemegézni jó sokáig! Jó egészséget, örömteli húsvéti napokat kívánok! Üdvözlöm: Vókó Ágota
süti beállítások módosítása