Foghiány!

2024.10.07. 10:13

Nyilván a foglalkozásomból ered, hogy mindernkinek a fogát kezdem nézni, még akkor is, ha csak a TV-ben látom. Erre mondta egy ismerős, hogy akkor a nőgyógyász mit néz?

Pedig a látvány elszomoító, akkor meg egyenesen tragikus, ha mondjuk az Ormánságban szólaltatnak meg valakit . Az egyfogúak országa lettünk, amit csak részben lehet az anyagi helyzettel magyarázni, mert az a fránya drága mobil mindenki kezében ott van, de az italra, vagy drogra azért kerül pénz. 

De tovább mennék, mondjuk a TV -ben látottakra.Híresek, gazdagok noch dazu celebek beszélnek teleszájjal és árulkodó fogakkal. A  "kirakat" rendben, ott szépek a fogak, de ahol már nem látszik, ott gyatrák. Ez pedig már nem pénz kérdése, hanem az igényességé! Helyesebben igénytelenségé!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr118702774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása