Gerle-inger !

2009.10.05. 21:30

Ha vadásznapló lenne a bologom, akkor most úgy kezdeném, hogy folyamatos vadász tevékenységem a gerlézésben merül ki. Szószerint.

Egy komisz combizom húzódás miatt, nem mertem fájdalomcsillapító nélkül nekiindulni a dunaföldvári gerlézésnek. A fájdalomcsilapító  leírt mellékhatásai közül a hányinger és a hányás volt a vezető helyen. Induláskor mindkettőben részem volt.

Tehát összegezzük a "közérzetem" . Fájós és még remegő láb is, háborgó gyomor, erős fejfájás. Mindez igaz is volt az első gerlecsapatig. Attól kezdve nem érdekelt engem a gerlén kívül semmi más. Meggyógyultam - mondhatni. A vadászat hozott helyre. Kár, hogy nem lehet receptre felírni, TB-re olcsóbb lenne!  Mármint a vadászat!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr591430198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2009.10.10. 21:35:08

Mi lenne magaval a vadaszat nelkul...?!!
süti beállítások módosítása