H1N1

2009.11.17. 18:08

Istenem,(bocsánat, indulatból írtam Neved !) az emberi butaságnak nincs határa. Egy e-mailen küldött körlevélben valami olyat olvastam, hogy az influenza oltóanyaggal valamiféle népírtás történik. Ez, egy tipikus bulvár hír, se füle se farka.

Ha- és amennyiben a "bulvárirodalom," irodadalomnak minősülne, akkor ennek színvonalára módosítani kellene a népszerű mondást, ami így szól: "a téma az utcán hever, csak le kell hajolni érte". Jobban passzolna a bulvárra, hogy a témához, ami az utcán hever, le kell lefeküdni. Népbutítás szempontjából még jobb, ha ott éppen kutyaszar van.

Oltsunk, ne oltsunk? Sajnos ebbe a szigorúan szakmai kérdésbe beleszólt a politika, nyilván érdeke fűződik hozzá. Ettől kezdve ez az egész oltás dolog olyan lett, mint a politika. Hiteltelen ! Olyan bulváros !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr171532386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2009.11.17. 22:00:49

Igen,teljesen igaza van..mar elbizonytalanodott mindenki az "oltani v nem oltani" kerdesben..
süti beállítások módosítása