Sárga veszedelem !

2010.11.23. 13:22

Sejtettem én, hogy a fegyveres bejegyzésem, ami egyben a sárga csekkes modernkori rablás kritikája is, nem fog komment-özönt vonni maga után. Még működik a régi beidegződés, a hatalommal nem kekeckedünk, mert abból baj lehet. Nem az a baj, hogy baj lehet, hanem, hogy egy-egy embernek lehet baja, éppen annak, aki lázadozik. Amikor nyilvánvaló, hogy semmi másról nem szól egy hatósági macera, csak a sárga csekk befizetésésről ( őmaguk is bevallják) akkor a lázadásnak is nyilvánvalónak kéne lennie és tömegesnek. A közel hatvan ezres - hívatalosan bejegyzett magyar vadász - kamarai képviselettel, meg országos védegylettel együtt, lenyel minden békát, helyesebben sárga békát. Miért nem lehet már a magyar fegyvertörvényt is az Euhoz igazítani, ha minden más szart már Eu-kompatibilissé tettünk.  Cui prodest - kinek az érdeke. Miért nem lobbiznak a parlamentben ülő vadász honatyák, Talán "ciki"? A zöld mundérra illik büszkének lenni, még a parlamentben is !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr362467797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2010.11.23. 21:01:45

Vadasznak lenni statuszszimbolum..vagyis igy lenne ha hagynak..de miert is konnyitenek meg,ha lehet neheziteni is.

Angol beteg fogadd oszinte reszvetem te is es szuleid is:-(

Az angol beteg 2010.11.27. 08:59:19

Elnézést, hogy csak most írok. Az említett fájdalmas dolgon túl az egész ház glettelése, festése és egy szobasarok dekoratív kialakítása is elszólít(ott) a gép elől, de most már leszek.

Köszönjük szépen az együttérző szavakat!

solti anasztazia 2010.11.27. 09:39:17

Megboldogult aposom is vadasz volt itt Horvatorszagban..de nem remlik,hogy itt ennyire megnehezitettek volna a dolgokat.Ok a faluban is vallra dobott fegyverekkel setaltak,es nem a tokjaban volt...
süti beállítások módosítása