Örömóda!

2011.04.18. 08:48

Rosszul érzem magam, mert bántottam, holott most védelemre szorul. Az Országos Vadászati Védegylet  új elnökéről van szó. A Fehován elhangzott beszédét aposztrofáltam súlytalannak. "Síma száddal mért kecsegtetsz" ....stb - mondottam, mert már eddig is sokan igértek, de semmi sem történt, emellett teljes mértékben egyetértve vele, hiszen sok éves és hozzátenném tudományosan alátámasztott igényeket fogalmazott meg. Például a szalonka tavaszi vadászatát.

Az interneten kezdték terjeszteni, sőt a heti7-es is vidámkodott rajta - és ez az a pont, ahol kiállok mellette - hogy a Semjén Zsolt, védett állatfajokat akar lelövöldözni.

Ekkora demagógia, csak hozzá nem értők agyából születhet. Akiknek fogalmuk sincs, hogy pl.a kárókatonák túlszaporodása, már a magyar halászatot veszélyezteti, hogy a nyári lúd tömeges megjelénése a tavaszi vetéseket..stb.

Most látszik, hogy az önmagukat környezetvédőnek nevezett zöldek, mennyire távol vannak a valóságtól.De a hangjuk erősebb, mint a miénk, vadászoké! Tegyünk ellene !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr822835450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2011.04.18. 13:45:03

Tesó!
Kíváncsi lennék, hogy a szalonka monitoringozásoknak a tényleges eredményeit miért titkosították ötven évre,mert, amit irányítottan közölhettek, a csókos médiák, az csak az Ő véleményüket támasztotta alá.
Miért nem lép fel a tőlünk délre , és északabbra fekvő országok ellen az EU, az általa védettnek nyilvánított fajok vadászata ellen.
Egyet értek, hogy a kanadai ludat, ha erre téved ne lőjük le. De a nyári lúd igenis lőhető lesz, mivel az új alkotmány tervezete szerint, mindenkinek jogában áll megvédenie a magántulajdonát, akár lőfegyverrel is, legyen az sörétes puska, vagy forgótáras maroklőfegyver.
Tizenhárom, vagy tizennégy évet kellett várni, hogy a borz vadászható legyen.A szőlős gazdáknak, zöldségtermelőknek, és a növénytermesztőknek ez alatt az idő alatt csak nyelni lehetett.
Én már vizionálom a jövő EU rendelkezéseit, miszerint védett állatnak fogják nyilvánítani az állatvédőkkel teljes egyetértésben, a besompolygott nyestkutyát,az aranysakált, és a politikusokat.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2011.04.18. 20:11:33

A szakszerű, állományszabályozó vadászatnak, mindíg és mindenhol jogosultsága lesz, mert egyetlen esélye az állatvilágnak a fennmaradásásra.A túlszaporodása a saját halálos itélete lenne. De éppen ezt nem tudják a zöldek.Verjük a fejükbe !

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2011.04.18. 20:13:42

Nagyon hiányoznak red alert díszítései, teljesen "szövegcentrikus " lett a blogom.

red alert · http://autosiskola.blog.hu 2011.04.18. 21:59:58

Én figyelek doki, csak nem tudtam mit rakjak ide képnek, talán egy buta zöld manót? :)

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2011.04.18. 22:08:40

@red alert: Igaz,elvont dolgokat nehéz illusztrálni,a dilettantizmust meg még nehezebb. Talán egy nagy sötétséggel.

Paci-ens 2011.04.19. 11:48:52

@Acél Csaba:
Azoknak a dilettáns környezetvédő zöldeknek akarjuk a fejükbe verni,akik a gemenci árvízkor gumicsónakkal akarták "menteni" a szarvasokat a magaslatokról?
Sikerült is nekik megtizedelni az állományt.
Én csak azt sajnálom, hogy egyiket sem rúgták fejbe, mert helyre zökkenhetett volna az agya, ha egyáltalán volt neki.
süti beállítások módosítása