Törpék!

2011.05.19. 14:31

Polka, Mazurka, Melánia, Kóni, Barbi ! Kik is ők? Majd a végén, a jellemerajzuk után megmondom, ha addig nem találtatik ki. Tehát kezdjük a leg-életrevalóbbakkal. Polka, Mazurka testvérek, de más temperamentummal. Mindkettő fekete, de Mazurka a feketébb. És a szemtelenebb is. Ha kajáról van szó, nem ismer tréfát, a tettlegességig is "elmegy", hogy övé legyen az elsőbbség. Melánia - most csak annyit a színéről, hogy "barna", mert ha szakszerűen írnám le, akkor rögtön kiderül kiféle, miféle -  kicsit sunyi, nyiltan nem vállalja a konfliktust, de ha nem látja senki, harap. Kóni - "lánykori nevén" Farabella - hát ő nem egy átlagos méretű és lelkületű valaki. Cirkuszi múltja látszik rajta, társaság kedvelő, főleg a gyerekeket szereti. Jelenleg az első lábára biceg és ettől egy kicsit szomorkás. No és végül Barbi. Ő volt a társaság legfélénkebb tagja, de kedvenc csemegéjével emberszeretővé lehetett tenni. Ez a csemege a répa.

A megfejtés nagyon egyszerű - ha a barna színt kicserélem a pejre -  hogy ők lovacskák. Pónilovak. Unokám kedvencei. A Kincsem és a Csillag már egy számmal nagyobbak, rajtuk lovagol is. Melengeti a szívem, hogy van folytatása a lovas múltamnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr282916730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az angol beteg 2011.05.19. 19:41:27

:-) Mennyi pici paci...aranyosak lehetnek.. a tápiószentmártoni legenda is tovább él látom:-)
(Doki írtam Önnek e-mailt..megkapta?)

solti anasztazia 2011.05.20. 21:12:37

El is hiszem,hogy jol esik,hogy Lucsia folytatja a lovazast...es ez nagyon jo is,mert szemelyisegfejleszto dolog lehet a lovaglas,a hozza tarsulo teendokkel egyutt...de errol On tudna jobban meselni..
(en meg igyekszem a kisfiammal megszerettetni a gitart,megha en is csak kezdo vagyok)

Az angol beteg 2011.05.23. 11:15:10

Jaaaaaaaaaaj de édes mindenki ezen a képen Istenem!!!!!! :)
süti beállítások módosítása