Bankrablás.

2011.08.10. 09:29

Kicsit belenézve az olvasottságomba - kiderült - hogy vadásztörténeteimet leblokkolják a napi árfolyamingadozások. Ha meg nem az,-  akkor lehet, hogy unalmasak történeteim -  az viszont igaz, hogy a mediákban vezető hír, hogy mi is lesz a hitelesekkel. Látom, hallom, nagyon nagy a baj, de sosem volt ez másképpen. A csillogó pénzintézetek, az én szótáramban szemét bankok, teljesen átvették az irányítást, embereket, országokat döntenek nyomorba, csak az ő hasznuk meglegyen. Gengszter tevékenységük már rég kicsúszott az állami, politikai, de legfőképpen a civil kontroll alól, horror lett a dologból, "Bankok Uralma" néven lehet majd filmet forgatni a szegénységbe, csődbe, öngyilkosságokba hajszolt emberekről.

Korábban sem volt ez másképpen, csak valahogy szerényebb formában történt a rablás. Életem utolsó részlete egy Suzuki akármi volt - az egymillió háromszázezer forintos vételárból gondolható - hogy ez nem mostani történet. Az elég hosszú futamidő alatt, az autón már nem volt egy ép rész, már rég el kellett volna adni, de még mindíg a részleteket nyögtem. A végeredmény majdnem kétmillió forint lett. OTP kölcsön volt, akkoriban nem is volt más. Így már érthető a bankvezér szárnyalása. 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr933139149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2011.08.10. 21:26:03

Egyetertek..nalunk sincs ez maskepp...suzuki,hitel...de maskepp nem lehet..es ezt jol ki is hasznaljak..

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2011.08.10. 22:23:32

gratulálok, hogy lány részére - kiállt mellettem A kandzsik lapítanak.Nem is jöhetnek velünk majd a dutyiba.Csak a szájgyalut tudnám már használni.Hétfön meg motoros felvonulás Dubosevicán?

solti anasztazia 2011.08.12. 20:48:20

@Acél Csaba: :-) :-)
Ugy am..motorostalkozo..mar varjuk..fenyezem addig az utakat!(nem mintha olyan sok utca lenne)
süti beállítások módosítása