Kell egy csapat...

2011.08.13. 20:29

Vannak ellenzői, van aki támogatja a jelenlegi vadászati struktúrát - azaz a vadásztársasági formát. Én is ebben nőttem fel, van is bennem némi nosztalgia, amikor a vadásztársaságban, címre, rangra  tekintet nélkül - a közös szenvedély - összehozta az embereket. Változott a világ, bár most sem a címek rangok mentén repedt a társadalom, hanem zömében a vadászházakba beköltöző politika mentén,ki hitte volna hogy a jobb- és bal szárny kifejezést, már nem csak a hajtásoknál használjuk. Erre tevődik rá, még egy repedés, ugyanis szegény, vagy mundjuk inkább kevésbé tehetős és gazdag vadászok között is jókora árok terpeszkedik. 

Szóval repedezik a vadásztársasági forma, - de egyenlőre még nem találtak ki jobbat. Illetve igen ! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy olyan kis társaságnak lehetek a tagja, akik "civilként" is barátok, tisztelve az esetleges másképpen gondolkodást, kifejezetten jól érezzük magunkat ,egymás társaságában és szeretünk együtt vadászni.  

Általában nem nevesítek senkit, semmit, de azért elmondanám, hogy keresztapja vagyok a társaság nevének, a "csipet-csapat"-nak. Kissé elmaradva a valóságos dátumtól, tegnap este köszöntöttek név- és születésnapom alkalmából. Ezúton is köszönöm nekik.  

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr363151446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solti anasztazia 2011.08.13. 20:55:19

Orulok,ha jol sikerult..gondolom kitettek magukert..de On is..kivancsi lennek arra,amit On irt :-)

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2011.08.13. 21:43:42

@solti anasztazia: ...hat oldalt,rímbe szedve, de nem éppen az irodalom remekműve. Mindenesetre jót szórakoztak a barátok.

sentinelle 2011.08.16. 09:05:14

Számodra már nem vagyok inkognitóban, ezért nyíltan megírom: Csaba az írásaid- nem unalmasak! Sőt, hűen tükrözik a mai valóságot, ugyanakkor teret adnak a már eltűnőben lévő vadász világnak. Nekünk szerencsénk volt mi vadászhatunk azokkal az emberekkel is, akik példája nyomán vadászok lettük. Persze azokkal is, akiktől nem volt mit tanulni, mert… de ezt tudjuk.
Szóval még sokáig járd az erdőt, mezőt és örvendeztess meg bennünket a „képes” írásaiddal! Ja és igazán jól éreztük magunkat a „csipet csapat” buliban! Köszönjük!
süti beállítások módosítása