Szaloncukor.

2011.12.17. 15:41

Már a harmadikat bontottam ki remegő kézzel, de minduntalan csak az az utálatos fehér, citromízű villant ki a sztaniolpapírból. Végre egy "csokis". Ma már tudom hogy azok a háború utáni szaloncukrok, semmi másból nem álltak, mint kőkemény cukorból és valami kis…

Rántás!

2011.12.15. 17:55

Nem könnyű a libamájat úgy megsütni, ahogy kell, kívül ne legyen kérge, de belül omlós maradjon. Az sem baj, ha egy kis beludogdosott fokhagyma emeli az ízvilágot. Ha mindez egy kis lilahagymás keretben kancsingat a tányérból, már maga a gyönyör. Egy pár szem libatöpörtyű,…

Türelem.

2011.12.14. 20:05

A blogomba egy "radír" került, mert ahogy írok, törlődik a szöveg. A technika már megint erősebb, mint én.

süti beállítások módosítása