Ingujj.

2012.01.14. 16:24

Nagy foltokban még  délelőttről itt maradt a kék ég, de rajta már fekete hófelhők nyargalnak, olykor hózáport zúdítva a határra. Folyik a küzdelem a tavaszt idéző elmúlt napok és az időjósok által beígért igazi tél között. Úgy látom, az utóbbi fog győzni, metsző hideg a szél, még a varjak sem tudják eljárni "havat kavaró" táncukat. Két napja még ingujjra vetkőzve bukdácsoltam a kökényesben, hogy felhajtsam a fácánokat, ha már a hajtók által hozott két kutya inkább az erdőszéli könnyed sétát választotta.Előző napon, még szépszámú jelentkező volt a vadászatra, de erre a napra elfogytak, volt aki nemes egyszerűséggel elaludt, volt akit egy csőtörés tartott otthon, szóval hárman maradtunk a végére. A lecsökkent létszámot szorgalommal pótoltuk, gyalogoltunk, csörtettünk, hajtottunk és lőttünk is.  A nyolc kakas szép eredménynek számít.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr923545535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az angol beteg 2012.01.14. 18:09:34

Gratula a kakasokhoz!

Most hirtelen olvasás közben a nemrégiben látott Vadmagyaroszág c. film jutott eszembe, ami télből indul és télbe érkezik. Doki látta? Nem vetítették véletlenül ezt így egymás között egy vadásztalálkozón?
www.youtube.com/watch?v=RGWyilZPsxI

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2012.01.14. 19:04:22

@Az angol beteg: Üdvözlöm - örülök, hogy "előkerült".A filmet már akkor láttam, amikor Mo-on még nem forgalmazták.Sok helyszín pedig "visszaköszönt".Világhírnév felé tart a film - jogosan. Rengeteg munka és tehetség van benne.

Az angol beteg 2012.01.14. 20:01:07

@Acél Csaba: Igen sztem is bámulatosan jó film, lélegzetelállító felvételekkel!
Büszkék lehetünk rá! 2 és fél év forgatás több mint megérte!

Az angol beteg 2012.01.14. 20:03:29

Bocsánat "csak" másfél! De úgy is! Akkor is!!

szocped 2012.01.15. 20:04:22

Én csak részleteket láttam a filmből, de amit láttam, az fenomenális volt. Milyen gyönyörűséges szép a mi Magyagyarországunk!
Doktor úrnak gratulálok az eredményes fácánvadászathoz!
süti beállítások módosítása