Szárnyaszegetten.

2012.02.03. 10:10

Ha a fácánvadászatról akarok átkötni a mai hírre - miszerint a Malév leállt - akkor nem kell különösebben erőlködnöm. Az túl butácska lenne ha azt mondanám, hogy mindkettőnek szárnya van, sőt a Malév szlogen szerint ő még szárnyakat is ad álmainknak. Helyesebben ma reggelig adott. Az viszont igaz, hogy a fácánok a vadászok lövéseitől landolnak a földön, a Malév meg a politika össztüzétől.

Nem a tény felháborító, az is persze -  erről a ma reggel ott rekedt utasokat kéne megkérdezni - hanem az indoklás. A szőke Gabika úgy véli, hogy ez még mindig egy szekrényből kizuhanó szoci-csontváz, feledvén a saját múltjában rajta esett grippenes foltot.

Már megint az történt, mint a forint-euró szkanderozásnál, miszerint a felelőtlen kormányszintű kijelentéseknek a pórnép issza meg a levét.A politika "lebirkózta" a Malévet, hogy majd az újraélesztésének a diadalát learathassa. Az utazni szándékozók meg magasról le vannak sz...va, de a földön rekedt Malév  gépek nélkül az sem megy már.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr904056103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása