Impotensek!

2012.03.11. 08:12

A három hete leesett hótömeg már elolvadt, az erős Északi szél csontszárazra szikkasztott mindent, a határt járva, augusztust idéző porfelhőt húz maga után az autóm. Aszályról beszélnek a mezőgazdák. A szalonkák jöttét várom, azt, hogy a szél Délire forduljon, esőfelhőket és kedves madaraimat hozva szárnyain.

A szalonka monitoringok egyértelmű eredménye sem volt elég arra, hogy a vadászok érvényesíteni tudják akaratukat, továbbra sem engedélyezett a szalonka tavaszi vadászata, csak a megfigyelése és vizsgálat céljából - korlátozott darabszámú - lelövése. A FeHoVa-n a Környezetvédelem és a vadásztársadalom egymás nyakába borult, vaskos aktakötegeket írogattak alá. Adtak a szarnak egy jó nagy pofont, ugyanis a szalonka ügyében semmi sem változott. A külföldön, engedéllyel vadászható fajok behozatala, a fegyvertartás könnyítése - nem eredmény, hanem egy józan eljárás visszaállítása.Kis- hazánkban a szigor nem ok nélküli.,ugyanis az engedélyek megszerzése, a végtelen bürokrácia útvesztője, stb mind-mind állami bevételi forrás.

Szóval nagyon várom, hogy végre "monitoringozzak" egy szalonkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr564308829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása