Konc.

2012.04.17. 13:48

 Nép közé vetett koncon vitázik az ország, bulvár média szavaztatja a nézőket, a képviselő urak vehemensen bizonygatják - pártállástól függően - hogy mire is elég a Matolcsy- féle 47000 Ft. havonta. Mindezt teszik a nagyjából ismert milliós képviselői és egyéb jövedelmek mellett.

A keresztény egyház tanítása szerint, a kufárkodás, a harácsolás, az anyagi javak hajszolása nem éppen Istennek tetsző cselekedet.  A Szentírás szerint, őket ostorral kergette ki Isten a házából. A parlamentben ücsörög egy kis csapat, magukat kereszténynek vallva, akik a képviselői javadalmak kurtítása ellen igen vehemensen tiltakoztak.  A szószólójuk ügyvédi jövedelme havonta 1.2 millió, amire még a képviselői juttatásokat és szolgáltatásokat is megkapja. Ha megszavazták volna a törvényt, akkor szegény embernek 750000 Ft-.ból kéne "nyomorognia"!  De nem szavazták meg, a pártügyész úr tiltakozása célba ért. Keresztényi lemondással a következő ciklusra halasztották.

Egy jókora vezeklés ráférne az egész bagázsra.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr504456646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.04.18. 19:42:09

Tesó!
Szívesen elővenném az ostort, és kiverném, nem csak a szenteskedő kis csoportot,aki vizet prédikál és bort iszik, hanem az egész bagázst is a Házból.
Ámbár elgondolkodtató, hogy nem véletlenül ragaszkodnak szerény jövedelmükhöz, mivel én semennyi pénzért sem vállalnám az arcom mindahhoz való adását, amit nap mint nap megtesznek, ellehetetlenítve a demokráciát,kisemmizve és aljasul becsapva az embereket.
Különösen az a kis szíjjjas érdemli meg a kinevezésével járó töblet pénzt.
Valamit-valamiért.
Csak az a nagyon szomorú, hogy mindezt nekünk kell fizetni!
süti beállítások módosítása