A rossz "alvókámnak" van egy nagy előnye - akkor kelek, amikor akarok és nem óracsörgésre. Ma hajnalban - háromkor - is kipattant a szemem, ettől számítva húsz perc múlva már a Nivámban ültem és poroltam a kedvenc lesem felé. Az elmúlt két hét alatt, három disznó került itt puskavégre,  egyforma kanok,  zsírosak, testesek, de minimális agyarakkal.

Erős szél zörgette a napraforgót, ezért semmit nem lehetett hallani, de lassan virradt és a szórót már láttam. Mint a szellem jelent meg rajta a disznó, sokat nem vártam, amikor oldalra fordult, lőttem. Érdekes, hogy tökéletes blatt-lövéssel, a rálövés helyétől kb. harminc méterre találtam meg, igaz, az erős vérzésen nem volt nehéz a nyomkövetés.

A zsigerelés, a disznó kiszállítása a területről, leadása stb. már időigényesebb v olt, mint maga a vadászat.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr774658203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása