Civilben !

2013.01.30. 09:32

Most olyan időszakom van, amikor a puskáim csendben pihennek a szekrényben, a Níva is szomorúan gubbaszt, egyedül Berci kutya élvezkedik a meleg vadászszobában. Hiába uralja  ruháim zömét a zöld szín, "olykor" civilben is tüsténkedek, nem beszélve a fehér "munkaruhámról". Ennyit a "divatról" !

Ebben az időszakban is hű vagyok azért a "fegyverforgatáshoz", de lőtéren és pisztollyal. Febr. végén kezdődnek a légfegyveres versenyek, márciusban pedig az Országos Bajnokság - ahol jó lenne a Pécsi színeket méltón képviselni.

Azért olykor-olykor majd még kezembe fogom a kis 28-ast, hiszen febr. végéig tart a fácán szezon. Onnantól meg már lehet a szalonkákra várni ! Ugye mennyi dolga van egy megszállott vadásznak ?

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr195052541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.01.31. 05:07:59

Tesó!
Te csak ne divatozzál, mert úgy jársz mint a múltkor amikor a szomszédaidnak adtál bemutatót a legújabb vadászruházatból, és mégis kölcsön kabátban dideregted át a vadászatot.
A fehér munkaruhádról pedig csak annyit,hogy Brrrrrr.
Gyakorolj keményen mint a fiam és biztos, hogy dobogós helyen végzel.
Drukkolunk Neked.

solti anasztazia 2013.01.31. 21:40:48

A versenyhez egy kalappal.ha szabad ilyet mondani.ha kell segitseg jovok..tudja egyszer lottem nem volt rossz..
süti beállítások módosítása