Vírus !

2013.02.01. 11:53

Gyertek fiúk, itt kell bemászni, én már ástam is egy kis lyukat, innen már gyerekjáték lesz levadászni ezt az embert. Már éppen ideje volt, hiszen jó pár napja, hogy kitüsszentett bennünket egy jól meggyötört áldozat., azóta csak céltalanul keringtünk, de végre újból vadászunk. Már megszoktuk, hogy a jelenlétünk nem tetszik a friss "húsnak", ki akar köhögni bennünket -  de mindhiába, hiszen akkor már javában dimbolunk "odabent".

Most már teljes a dicsőség, sikerült jól felforrósítani az áldozatunk vérét, fekszik, mint egy élő halott és köhög, meg prüszköl.  Csodás hangok ez füleinknek.

Micsoda gyenge találmány az ember, ha egy ilyen kis magunkfajta mitugrász is le tudja dönteni !

Szóval a vadászból áldozat lett, a kis hülye vírusból meg hős !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr75056551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csőrike1 2013.02.01. 18:33:26

Mielőbbi gyógyulást kívánok innen is!

Paci-ens 2013.02.03. 03:31:13

Tesó!
Ne add fel!
Még van remény!
Azokat a kis Benned dimboló dögöket küld a pokolra!
Hajrá!
Amúgy én is kívánok Neked mielőbbi gyógyulást,tudván azt a tényt, hogy ha egy férfiember elkap egy kis influenzát, már, azonnal a halálán érzi magát,és ezt csak a feleségek folyamatos ugráltatásával tudja túlélni, miszerint: kérnék egy forró teát,de ne epreset,hanem meggyeset, mielőtt meghalok.-Lehet hogy egy forró tyúkhúsleves jólesne, de ne tésztával, hanem daragaluskával.-Esetleg még egy kicsi disznótorost is megpróbálhatnék enni utána,nem túl fűszeresen, mert a végletekig leamortizálódott a
korpuszom.
süti beállítások módosítása