Könyv? Blog?

2013.02.11. 20:16

Most már igazi könyvet író érzésem van. Ugyanis korábban  - amikor elkövettem könyveimet és azok a könyvesboltokból fogyni kezdtek - visszajelzést csak az elfogyott példányok jelentettek. de ez sem volt annál több, hogy valaki megvette, hazavitte, talán elolvasta, vagy félretette.

Az "elektromos" könyvírás -  magyarán a blogozás-  egy nyitottabb és közönség-érzékenyebb műfaj, annak összes előnyével és hibájával. Előnye, hogy tömörségre  tanítja az embert. Nagyon igaz a mondás, hogy amit nem tudsz egy mondatban elmondani, azt százban sem.  Hátránya, hogy gyorsan íródik,  nincs "érlelésre" idő, hiszen aktualizál. A legjobb cenzor pedig az asztalfiók.  Egy pár  hónapra "pihentetett " írásból szinte kilökődnek a nem odavaló részek. De ezen idő alatt el is vesztheti frissességét. Szóval lehet mérlegelni.

A blogom lehetőséget teremt  a hozzászólásra, ha van ilyen. Ha elfogynak a hozzászólások az két dolgot jelenthet. Nincs vélemény, vagy jobb, ha nem tudom. Na itt és most ezen a ponton lesz és lett a könyvírás és a blogozás egyenértékű.

Talán annyi előnye van a blog írásnak, hogy ez nem ráfizetéses, mint a könyvkiadás. Már az is nagy dolog - a mai világban, - ha ingyen adhatom a gondolataimat.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr615075075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.02.12. 04:12:58

Tesó!
Nekem a könyveid sokat jelentettek, mert elvittek álmaim birodalmába, és a vadászat ősi misztériumába.
A blogjaid minden esetben feltárják a természethez való igaz hozzáállásodat, ami üdítőleg hat,legalábbis rám.
Lehet, hogy az orvosi képzettséged nem igazán képeszt el Engem, miután, kitépted az utolsó fogaimat is,de írni azt tudsz.
Az író az aki le tudja képezni a valóságot, úgy ahogy látja.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2013.02.12. 08:36:57

A fene a dolgodat ! Meghatódtam ! Ha most itt lennél nagyon megölelnélek ! No majd csütörtökön - a FEHOVÁN. Legalább a herpeszem is megkapod !

Paci-ens 2013.02.12. 17:11:51

@Acél Csaba:
Erre valók a barátok.
Alig várom, hogy herpeszeljél!
süti beállítások módosítása