Listázás !

2013.02.20. 20:37

 Hányingerem van, vagy hogyan is nevezzem azt  a gyomorforgatást, amit a politika okoz, de vadászírói címke mögé bújva, tartom magam, nem és nem, akkor sem öklendezem fel az epét.    Tartom magam, nem lépek ki a magam által, magamra aggatott  titulusból, de azt bevallom,  hogy az émelygés már elérte a torkomat. Innen már csak egy kis hoppá kell.

Hát ez a "hoppá" is eljött, miután kiborult a bili. Az egyetemisták egy kis csoportjáról, beszélek, akik ráadásul eddig mint érdekképviseletek szerepeltek. A saját - mondom - saját évfolyamtársaikat "címkézték" , amiben volt  minden, amit még egy lepusztult kocsma törzsközönsége is kikérne magának, illetve bicskázás lenne a vége.

Kedves bölcsész urak! Csak nem pedagógusnak méltóztatnak tanulni? Mert ha igen, akkor jaj ennek az országnak és gyermekeinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr215094824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.02.21. 05:45:10

Tesó!
Az én bárzsingomat is megforgatta ez az információ, de elkezdtem gondolkodni(ami nálam elég ritka),hogy ez nem-e egy irányított provokáció-e?
A HÖOK egyik választott vezérhelyettese aki, be is ismerte a listázást, és véletlenül a jobbik képviselője.A másik vezér a fideszé,aki még nem ismert be semmit.
Az sem lehet véletlen, hogy,az ELTE rektorát jelölték ki a H.rózsi helyett felsőoktatási államtitkárnak.
Lehet,hogy ez, a hatalomhoz ragaszkodó "kisnapóleon" adta ki az ukázt, hogy csavarjanak egyet, és ha nem, akkor nem leszel államtitkár, valamint lemondhatsz a két milliós fizetésedről is.
De ne aggódj a végrehajtók kapnak beosztást, valamilyen közhivatalban jó pénzért, akkor is ha kiebrudalják őket az egyetemről.
Ha meg spontán jött a listázás, akkor tényleg mentse meg az Isten a gyermekeinket, és az unokáinkat.
süti beállítások módosítása