Tavasz a télben ?

2013.03.19. 18:02

Hogyan is sorjáztak az elmúlt tíz nap égi eseményei?  Először jégeső - erről írtam, mert vadászatról zavart haza. Azután eső eső "hátán",  zivatarok  formájában. És ekkor jött az "ünnepi" hókáosz, lebénítva a fél országot.  Tart a vita, hogy ki hibázott, de már körvonalazódik a bűnbak, ami nem más, mint a hó, de a "hősök"  is sorra előkerülnek, már egymást méltatják és jutalmazzák a belügyesek, mert azt tették egy nap késéssel, amit előző nap kellett volna .Bolond idő, még bolondabb emberekkel.

Közben megérkeztek a "meleg" szentek ( no nem úgy....) de a Sándorok, Józsefek sem tudták igazából kizavarni a telet.  Ha focimeccs lenne, akkor ezt döntetlennek mondanám, ugyanis nappal már alakulgat a jó idő, bár heves  zivatarokkal, de éjjel még kemények a fagyok. Tavasz-tündér és Tél- tábornok élettársi kapcsolatba került, jókat vitáznak, de elválni sem tudnak.

De hol vannak ilyenkor a szalonkák ? 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr605148626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.03.20. 11:35:29

Tesó!
Ne aggódj már jönnek a szalonkák, és Te nyugodtan monitoringozhatsz.
A belügyesekről, csak annyit, hogy aki kapkod az lever valamit.Nekem is küldtek sms-t, hogy üljek át másik autóba, de sajnos éppen borozgattam a mátrában, és ha tudtam volna akkor sem akartam.
A belügyér, ezért is a Gyurcsányt okolja, azt a posztkommunista megáltalkodott jó édes anyucikáját.
Kitartás mondták a jobbikosok.
süti beállítások módosítása