Töményen!

2013.11.24. 11:25

Mondhatnék hasonlatokat az elmúlt három vadász-napra, de csak sántákat, mert a hasonlatok azt szokták tenni. Sántítanak. Az is közhely, hogy jóból is megárt a sok - de igaz. Ennyi frázis után a lényeg. A csodás magyar állapotok miatt "emigrált" barátaink jöttek haza , mégpedig vadászni. Három napra, köztük egy Villányi és egy Szekszárdi pincelátogatással. Ahogy mondani szoktuk, csupán tudományos alapon, hogy össze tudjuk őket hasonlítani.Ez a része a dolognak igen jól sikerült, de inkább vidámra.

Így alakult ki a három napos program, csütörtökön egy sétálós bokrászásra mentünk - aminek az eső vetett véget, pénteken Tengelicre - "nejlon" fácánokat lőni -  szombaton pedig itt  puskáztuk a kakasokat.

Tudom, hogy elég nagy a fanyalgás a kihelyezett fácánok ( ezt neveztem nejlon  fácánnak) lelövése iránt, de kérdem én, ha valahol nincs fácán, akkor ott mi mást tudnak tenni a vadászok, ha lőni is akarnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr915653446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása