Tengelic!

2014.01.05. 15:05

Baráti társasággal - már nem is tudom hányadik éve - így, január elején, Tengelicen  vadászunk egyet. Helyesbítek, "csak"lövöldözünk, ugyanis kihelyezett madarakra emelgetjük a puskánkat. Hála Istennek - szép időt kaptunk erre a napra, a lelkünket nyomorító, hetek óta tartó ködös idő is átváltott derűsre, naposra.

Tengelicen az  is szokásos, hogy egy fasorba rakják ki a fácánokat. Két csapat "oldalazott", pár ember az akácosban próbálkozott - a fák között, vagy fölött - repülő madarakra lőni. Ezen utóbbiak közé kerültem én is.

Sajnos, csak két kutya volt velünk - édeskevés - így a lőtt madarak összeszedése, megkeresése lassan ment, az idő meg gyorsan, így a vadászat a késő délutánba nyúlott.

Az este meg az éjszakába, ugyanis az Eszterbauer pincéjében is gyorsan tud szaladni az idő. Jó ételek, jó borok, jó barátok - nem rossz évkezdet!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr275735321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása