Vérszívó dög!

2014.06.13. 17:21

Ezt a bejegyzést tényleg már kínomban írom. Adva egy nyavalyás kis lény, agya akkora, hogy elektro-mikroszkóp kéne a meglátásához, de mégis tett bele az ördög, vagy a Jó Isten rosszkedvében annyi észt, hogy - embert, állatot egyaránt -  megfutamodásra tud kényszeríteni.

Állítólag fantasztikusan érzékeli a széndioxidot - tehát az élőlényeket -  a repülését pedig a mérnökök tanulmányozzák, mert csak álom, hogy a helikopterek is le tudják majd egyszer utánozni. Szóval egy tökéletes kis terminátor. Azt is tudom, hogy lárva korukban, finom táplálék halaknak, hüllőknek egyaránt,  kifejlődve pedig a madaraknak. Addig nincs is baj, amíg őket eszik. A baj ott kezdődik, amikor ők, bennünket. A kertekbe csak úgy lehet kimenni, ha közben csárdást járunk és hevesen csapkodjuk a lábunkat. Vicces, de fárasztó!

Amikor arra gondolok, hogy ha lövök egy  disznót, azt ki is kell zsigerelni, ahhoz meg le kell szállni a lesről és bele kell merülni a rám váró éhes ártéri szúnyogmasszába - akkor a lövés helyett következik -  a hess innen disznó - szöveg!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr286299659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2014.06.13. 21:29:37

Tesó!
Az ilyetén való terminátoroktól óvó ketyere van a birtokodban.Talán nem használ? Lehet,hogy én is hiába vettem meg? Csak akkor működik mikor a populáció szám alacsony?
Ha ez beigazolódik,én is szívni fogom a véredet.
Addig pedig jó étvágyat kívánok nekik hozzád!

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2014.06.14. 08:00:08

A készülék tökéletes, ha az alábbi feltételeket teljesíted. Először is, ha magaddal viszed! Másodsorban, pedig ha a lesen ülve a lábad alá-, közé- stb teszed, hogy onnan párologjon. Viszont, amikor leszállsz a lesről és felvered a fűben alvó szúnyogok milliárdjait - akkor csak a futás segít.

Paci-ens 2014.06.14. 14:26:50

@Acél Csaba:
Azért azt levideóznám, ahogy futsz a kis furfangos szúnyogok elől!
Amúgy nem alszanak,hanem várnak az áldozatra,de csakis a nők!
Nők elől elfutni,pedig még a te korodban is szégyen a férfiakra.
Vegyél példát rólam, én úriasan elsétálok, ha a begipszelt lábú szúnyogom belém akar csípni.
Még a piros ferráriájával(járókeret) sem tud a nyomomba érni.
süti beállítások módosítása