Ne szólj szám....!

2014.10.06. 20:48

Nekem már akkor gyanús lett a dolog, hogy a beígért gerlehúzásba , valaki belerondított, amikor egy óra hosszat bámultuk az eget, de még egy árva veréb sem suhant át rajta. Szegény vadőr már a kalapját akarta megtaposni, hogy itt még tegnap reggel "gerlehegyek" ültek a napraforgótáblán, nem érti, egyszerűen nem érti, hogy ma miért nem akarnak jönni. Telt, múlt az idő, azután megjelent egy-két gerle, de olyan magasságban, ahol a közeli Kecskemét Grippenjei szoktak elhúzni. Ők is tettek egy kőrt - fent a magasban - azután iszkoltak vissza a városba.

Talán beindulnak - reménykedtünk - de csak addig, amíg az első lépéseket meg nem tettük a táblában.Szanaszét hevertek az előző nap lőtt gerlék. Volt olyan hely, ahol húszat számoltunk, egy kupacba összehordva.

A vadászetika új oldalát mutatta felénk. A szarosat. Fizető vendéget hívni olyan részre, amit előző nap levadásznak - bizony, más szóval nem jellemezhető.

A vadőr meg infarktust akart kapni, másokért. Kár lenne, de ebben a helyzetben, ahol a vadőr kiszolgáltatottja a vadásztársaságnak, két eset van. Ha szól, elküldik, ha nem szól, belebetegedik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr626765177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása