Határsértés?

2015.02.13. 10:09

A legutóbbi vadászat leírása - a "határsértés" izgalma ellenére is - éppen olyan szárazra sikeredett, mint a napok óta tartó köhögésem.Pedig volt ebben dráma éppen elég. Először is a kontraszt. A mi kis társaságunk felhőtlen szórakozása és a határ mentén elhagyott papírok, eldobott igazolványok, ruhadarabok látványa miatt. Ahol mi, csak csizmában tudtuk gázolni a mindent beborító vizeket, ott  éjszakánként  gyerekekkel, a karjukon, egész családok próbálnak átszökni az élhetőbb világ felé. Azt mondják róluk, hogy "nemkívánatos" gazdasági menekültek. Ki mondja ezt? Egy olyan politikus, aki milliárdos vagyonnal rendelkezik és még hallomásból sem tudja , hogy mit meg nem tesz egy szülő, hogy a gyereke ne éhezzen ?  Hogy iskolába járhasson, hogy egyáltalán emberhez méltó körülmények között élhessen? Mit tudhat egy  havi egymilliós fizetésből feszelgő senkiházi a szegénységről? Ha menni akarnak ezek a az emberek - hadd menjenek. A tőlünk "kitántorgó" orvosok ezreit sem fordítják vissza, mert megélhetési menekültek ! Európa arcát nehogy pár suhanc politikus szabja már meg !

Ideges lettem, tehát gyógyulok !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr967171089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2015.02.14. 14:30:26

Tesó!
Látod Te nagyon jól az alapvető problémát.
Ezektől Simicska által testnedvekkel illetett fiatal suhanc politikusoktól kellene elkobozni a törvénytelenül megszerzett vagyonukat, és felosztani a rászorulók,és a megélhetési menekültek között.
De sajnos ezeknek semmi sem elég,mert az újabb adókkal próbálják a gazdaság egyre nagyobb hézagait,valamint a saját zsebük még nagyobb mértékben megtömését biztosítani.
A szomorú csak az, hogy kb.húsz ember jár nagyon jól, és az összes többi nagyon rosszul.

Az angol beteg 2015.02.16. 20:23:35

Jobbulást kívánok Doki!!
A világgal sok probléma van és úgy érzem a levegőben már nem csak influenza van..
süti beállítások módosítása