FOCI EB

2016.06.18. 18:35

Zajlik a foci EB. Kicsit velem, de legfőképpen nélkülem. Ugyanis nekem valahogy más a foci, a szó igazi értelmében a labdarúgás. Mert mi is történik a pályán, vagy helyesebben a küzdőtéren? Küzdelem ! Sokszor a labda mellékszereplő, mert a gladiátorok gyűrik, gyötrik, rúgják egymást, kézzel úgy dolgoznak, mintha tatamin lennének - és mindezt a bírók segítségével. Nyilván ki lett adva, hogy ne fújják szét a meccseket - ugyanis a lassításokból jól látszik - hogy szinte minden test-test elleni ütközést le lehetne fújni. Szóval kilencven percet fütyürészhetne a bíró, utána meg  menekülhetne a szurkolók elől.

Még egyszer kérdem, ez lenne a foci?  Jól látható 4 -4 -2   hadrend a "divat", ami azt jelenti, hogy reszkess csatár, nyolcan várunk, ha felénk tévednél. Még szerencse, hogy van egy-két focista, aki nem a taktikai utasítások szerint mozog, valami váratlant alakít, amire sem az ellenfél sem a néző nincs  felkészülve, Nos, őbelőlük lesz a gólszerző és miattuk érdemes meccset nézni.

Hajrá Magyarok !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr838821338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az angol beteg 2016.06.23. 10:02:21

Nem vagyok túl nagy focirajongó, de ami most zajlik számomra érdekes és örömteli. :) Külön örültem hogy Gera rúgta azt a gyönyörű gólt 20 méterről:) Jók a mieink!Hajrá Magyarok!
süti beállítások módosítása