Október 10.

2016.10.20. 21:32

Na kérem, végre valahára elkezdődött az ez évi fácánszezon. Felhőtlenebb lenne a boldogságom, ha ezért az eseményért nem kéne egy teljes évet várni. Az új szezon "hozadéka" nem más, mint plusz egy év hozzátoldása az életkoromhoz. Szép nagy szám lett, az már biztos.

A rituálé is az előző évről folytatódott, ami egy jól átsült lángost jelent, reggelire. A vadászatot kilenckor kezdtük - és az előzetes riogatás ellenére - remek időben. A megszokott csapatunk egy fővel bővült - hogy kihegyezzem a poént, először a nevét mondom - szóval egy Rabbival ! A remek alkatú, fiatal német vizsla kapta ezt a nevet.

Vannak érdekes kutyanevek, hogy mást ne mondjak, Édesapám két foxija a Radír és a Gumi nevet kapták. Ha együtt hívta őket - jó móka volt.

Rabbi jól dolgozott, keltek a kakasok, a lövések is jól sikerültek.

Ennél rosszabb sosem legyen !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr7111825457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása