Ennyire futja??

2018.03.19. 14:36

Zsoltika !

Kampány időszak van, így politikusról vagy jót, vagy semmit, ennek értelmében jelen levelem sem kampánytéma csak most aktuális. Majd megmondom azt is, hogy miért. Előlegben csak annyit, hogy te kezdted, mert olyat mondtál, amit nagyon nem kellett volna. 

Egyszerű, mondhatni "sorvégi" vadászként szólnék hozzád, tudod, azok nevében, akik vadászként nőttek fel, akik , tisztességben megőszült vadászoktól - szerencsés esetben, mint én is  - a szüleitől -   tanulták a szakmát, ahol a vadászat oskoláját az alapoktól kezdve lehetett elsajátítani. Szememben az a vadász - az igaz vadász -  aki éppen olyan elhivatottsággal viszi a takarmánnyal teli zsákot az etetőbe, mint ahogy a vadászatot is műveli, ahol az első szempont az etika, a többi csak ezután jön. 

Zsoltika, te a vadászok első emberévé lettél választva, nyilván nem az előbb elsorolt érdemek alapján, csak csupán azért, mert politikus vagy. Viszont ebben a minőségedben kétszer is meg kellett volna gondolnod, hogy mit beszélsz, ugyanis a mi nevünkben is beszélsz !!! Hogy a kórságba mondhattál akkora baromságot, hogy " ha lehetőséged lenne és meghívnának, akkor egy jegesmedvét is szívesen kilőnél "! 

Tudod te, hogy mekkora "ellenszélben" kell nekünk a vadászat létjogosultságát magyaráznunk! Akkor te egy vörös könyvbe került vadfajt - ha nem tudnád, ez a veszélyeztetett fajok listáját tartalmazza - egy jegesmedvét lőnél le ! 

Ha viccnek szántad, akkor kérlek ezt ne tegyed, mert szar vicc volt. De ennél nagyobb a baj, az eddig is meglévő vadászat ellenes hangulatra rátettél egy lapáttal !

Zsoltika! Én is rátennélek egy lapátra és visszadobnálak oda, ahol alapfokon tanítják a vadászetikát !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr2313752492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása