Lencsecsere !

2018.12.11. 16:40

Tudom kedves lencsém, hogy te csak befogadtad és minden kritika nélkül továbbítottad a látnivalókat, de azért mégis csak részese voltál minden szépnek, vagy kevésbé annak, ami 76 év alatt ért. Már majdnem történelmi távlatnak nevezhetőek első élményeid, mert azok a háború utániak, majd sorban az első eszmélések, élmények, iskolák, ifjúkor hektikus dolgai, a hatalmas rácsodálkozások,stb.  hogy aktuális legyek, amikre tágra nyitottam a szemem. Te pedig ott "ültél", közvetlenül a pupillám mögött és vetítetted  - igaz fordított képen, amit az agyamra bíztál, hogy "talpra állítsa" - szorgaqlmasan a dolgokat. 

De egyre jobban éreztem, hogy belefáradtál a sok munkába, hogy úgy mondjam beleszürkültél. Már nem volt kedved  olyan színesen és élesen tovább adni a bejövő eseményeket, mint korábban, olyan lettél, mint egy házsártos öregember, ha valaki szemedbe világított, hisztizni keztél és felnagyítottad a valóságot, azzal sem törődve, hogy nekem ezzel bajt okozhatsz.

Be kellett látnod, hogy át kell adni a helyed egy másiknak, igaz, az "csak" egy műanyag", de ebben a mai világban már a technika csodákra képes, az utódod  - igaz érzelem nélkül" - de jobba teszi a dolgát,mint te tetted. 

Isten veled szemlencsém !

És ezt már az utódoddal írtam !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr8014471998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása