Buék !

2018.12.31. 14:06

Be kell látnom, hogy ez a 'blogosdi", már kimegy a divatból, éppen, mint a könyvolvasás. Nem tudom, hogy kedvük, vagy türelmük fogyott el az olvasóknak - de ez világjelenség. 

Éppen kilenc éve írogatom jól-rosszul írt történeteimet, így már összasítve egy jókora könyvet megtölthetne - de minek. A face  bookot meg nem nekem találták ki, az már egy másik kategória - anélkül, hogy lenézném - ne vadásztörténetelhez való. Nem illik a csizma az asztalra!

Évem zátásául nem akartam sötétre festeni az eget  - enyhe képzavarral - de el kell gondolkodnom, hogy miképpen tovább. Vagy egyáltalán legyen- e "tovább".

De az új év új reményeket is hozhat, amiben bízva, kívánok mindenkinek ( annak a pár olvasómnak) Békés, Boldog Új Évet !!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr8214525274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása