Anyák Napjára !

2019.05.06. 15:46

Lassan, már az év minden napjára esik valminek a napja, ennek megfelelően jócskán elhalványul eredeti értelmük. Azok a napok pedig, amikre a kereskedelem rácuppant, végképp elvesztették értéküket, gagyisodtak. Sajnos, köztük van a karácsony és a húsvét is, de sorolhatnám, ahol a boltokat rohamozó emberáradatban nem sokan tudnák megmondani, hogy melyikben ünnepeljük illetve gyászoljuk Jézus halálát, feltámadását, illetve születését. Dátum szerint persze fordítva !

Valahogy az Anyák napját még nem tudta kisajátítani a gagyiipar, megmaradt eredeti szépségében, virággal és köszöntéssel  - már akinek erre még van lehetősége. 

A már eltávozott Édesanyákat, Nagymamákat is az emlékeszés virágdíszébe kell öltöztetni, hiszen ő általuk vagyunk, élünk, emlékezünk. 

Nem megtagadva a vadászságom, gondolok ilyenkor is hálatelt szívvel Édesanyámra, aki éppen ez év márciusában lett volna száz éves !!! -akitől nagyrészben a vadász -vért kaptam és kaptam "mellé" még bónusznak egy kemény gerincet, inkább törőset, mint hajlósat ! 

Hálásan köszönök mindent Édesanyám - Manyiskám !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1714810998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása