Bújócska !

2020.07.29. 11:20

Kicsit elbújtam az írás elől, de ennek prózai oka van - a meleg ! Azért "civilben" megtalálható vagyok, úgy ahogy az unokámmal a bújócskát játszuk: " papa, számolj tízig utána keress meg az asztal altt !" Miután a friss beírások elmaradtak, az érdeklődés is jócskán megcsappant, mint a fogatlan szájra adott csók ingere !  ( saját termés, olyan fogorvosos ) Most pótolok valamennyit !

Pangó vadászatok nem adnak témát, de a jelenlegi helyzet sem stimuláló - miuán a lőtt vaddisznóból szappan lesz, ha beteg, ha nem ! Erről már írtam, ugorjunk !

Nem igazából tudom vadászatnak nevezni, amikor egy szaros szarvasmarha telepen a parlagi galambokat ritkítjuk, de lőgyakorlatnak igen és ráadásul hasznos is,mert semmi keresnivalója a sok galambnak a marhák között, mind a falánkságukkal, mid a székletükkel kárt okozva. Cizelláltan mondva a galambszart !

Nekem ez a vadászat- lövészet egyben a szemem tesztelése is volt, mivel éppen a jobb szemem rakoncátlankodik. A lövészetet pedig úgy határozzák meg, hogy jó szem és biztos kéz! A kilőtt patronok száma és a  lepottyanó galamboké - ha közelít egymáshoz, az sikernek mondható ! Csak saccolni tudom, hogy ez az arány idény eleji formának nagyjából megfelelt, a szemem pedig "állta a sarat". - hogy ezzel a képzavarral éljek  !  

Jöhet az igazi apróvadas szezon !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr6816082568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása