Inci-Finci !

2020.12.19. 14:13

Amikor előttünk kap szárnyra a fácán, a kutyától megijedve, a pánik hagján kakatolva, ahogy a látvány beindítja az  évesk alatt megtanult mozdulatokat, ahogy az agyban parancsok születnek, a puskát tartó karoknak, ahogy a fácán repülésének ritmusára az egész test teszi a dolgát, ahogy a lövés után a jól eltalált madár zsákmánnyá válik, akkor a külvilág nem létezik,  megszűnik, a gondok, bajok kívül rekednek. És ez nagyon jó !

Az önfeledt percek, órák után jön a valóság, amikor a vadászati kellékek mellé a szájmaszk is ránk kerül. Lassan az egész életünket a vírus, vírusok uralják, az állatvilágot is éppen annyira sanyargatva, mint bennünket. Sertés vírus, madárinfluenza, legújabban a nyulak vérzéses elhullásáért felelős vírus - miközben a coviddal vív élet-halál harcot az emberiség.

Amikor a Jóisten a a viágot teremtette, ezt igazán kihagyhatta volna. Jó lenne már túl lenni ezen a covidon, amikor gyanakvás nélkül ülhetünk össze, és a zöld vadászruhának nem lesz tartozéka a virító kék szájmaszk. 

Zárásul !

Két kisegér beszélget. Te beadatod magadnak a vakcinát? Igen, de majd csak akkor, ha az emberkisérletek sikeresek lesznek !

Remélem, egérkék, ez nemsokára így lesz !

    

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr6816350828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása