Rekviem !

2022.02.19. 16:34

Szinte még el sem halt a Vadászati Kiállítás hozsannázó tirádája, újbnól felkerültek a pitykés dolmányok, kacagányok és alattvalói vigyorok az arcokra, máris itt a következő mustra, a FEHOVA. Minek - kérdem én? Igaz, majdnem hetvenezren vagyunk vadászok, de csak egy rétegnek buli ez a  politikai erőfitoktatás!  Olyan emberkék tüntek fel üstökösként, akik a vadászatot társadalmi pozíciójuk erősítésére használják, és jól érzik magukat a rivaldafényben. 

Sajnos, az "árnyékban" sokkal többen vannak, hasadt ez a réteg is, mint majdnem minden más, hogy csak a Nimród és a Vadászlap sorsát említsem. A Nimródból"elküldött"- mondjuk ki, gyakorlatilag kirúgott -  szerkesztők próbálják piaci alapon működtetni a lapot, míg a gazdag "testvér" brutális anyagi támogatással hirdet  olyan szerzőktől könyvet,  akik közül az egyik, a pápát, "demens öregembernek" nevezte.  

Akárhogy is szeretném, nem tudom a saját vadászságomba és értékrendembe beleszuszakolni ezt az arcpirító torzulást! 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr117652682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása