Fázós bejegyzés !

2022.07.08. 09:41

Az agyforraló napok után, szinte fázósra sikeredett a mai reggel, mintha egy kis ősz lopakodott volna be a nyári hőségbe. A csepergő gyenge eső, csak a léleknek jó, talán a port is lemossa a növényekről, de az aszályt nem oldja meg  - sajnos. 

A klima változása drámai - egy ma reggeli riportban elhangzott, hogy a fiatalok 90 %-a szorong emiatt - de hogy erre megoldás-e az egymást érő fesztiválok, a bódult és félbódult állapot, a drog, az alkohol - az más kérdés. 

Egy mai fiatalnak cudar nehéz lehet belegondolni a saját jövőjébe, talán ezért "menekül" a pillanatok álságos örömébe. 

És mi a mi dolgunk ?- mármint a vadászokra gondolva. Sok minden más mellett, az élhető környezet megóvása, a biodiverzitás fenntartása és - ami a legfontosabb - az előzőekhez csatlakozva, a fiatalok bevonása a környezet tudatos magatartásba. 

Jó lenne, ha így lenne!  

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1217877581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása