Fociláz!

2024.06.16. 18:16

Focilázban ég az ország, sajnálom de nekem még hőemelkedésem sincs. Ha egy meccs nézése, vagy egy esti les között kell választani, nem kérdés melyiket választom. Pedig a lesen sem több babér terem mostanában,mint az "aranylábúaknak" a gyepen, de mégis óriási a különbség. Az egyiket a felfokozott állapot, a másikat a csodálatos nyugalom jellemzi. 

Talán túl sok is a nyugalom, mert hónapok óta disznók látványa nem emeli a pulzusom pedig a hely, ahová makacsul kijárok, olyan, aminél jobbat, szebbet, kívánni sem lehet. Sorolom ! Erdő karélyában van a szóró, közelben patak csörgedez, az egészet kőrben kukoricatábla bújtatja. Erre szoktam mondani: " ha én disznó lennék, csak itt laknék"! 

Vannak vadászbarátok persze, akik ezt nem hagyják szó nélkül!   

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1518429103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása