42-es monológ.

2015.01.20. 15:55

- Remélem, nem nyomlak, nem okozok fájdalmat, mert nem venném a szívemre, ha megharagudnál rám. Hidd el, ha eleinte ridegnek tűnök is, azt nem szándékosan teszem, egyszerűen ilyen a természetem. Tudom, a párom, a balos, az nyugodt, mert vele szemben nem támasztasz nagy igényeket, ő neked úgy jó, ahogy van. Hogy rohadna le a bőr a képéről. Mindig velem, a jobbossal van  bajod.  Most mondhatnám, hogy a te furcsaságaid, meg az előző életed miatt kell nekem most magyarázkodnom, hiszen valamikor a párommal egy platformon voltunk - ahogy most divatos mondani a seggnyalást. Ahogy te változtál - már megbocsáss, hogy kimondom, de orvosi eset lettél - úgy lettél egyre szigorúbb hozzám.  Tehetek én a te focizgató múltadról ? Meg arról, hogy csak velem, a jobbossal tudtál érvényesülni? Az meg ugye evidencia, hogy ami el tud romlani az el is romlik, ezért a jobb lábad - ha meg nem sértelek - inkább lópatához hasonlít, mint egy lábhoz.

Még élcelődtél is, hogy az elődömet éppen akkor kellett már kidobnod, amikor az a legjobb volt hozzád, csak öregecske, viseltes lett szegény. Boldog voltam amikor kézbe vettél és barátkozni kezdtél velem. Finom bőr szívemet melengették szavaid, amikor azt mondtad, ha én jó vagyok neked,  akkor a balos, már biztosan jó lesz. Ne is vesztegessünk rá több szót. Már most megígérem, neked, ha kapcsolatunk tartós lesz, én maximálisan igazodni fogok majd hozzád.  Óvni fogom minden léptedet

Beláthatod -  cipő létemre - ennél többet nem tehetek a bütykös lábadért.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1007091917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2015.01.22. 08:41:19

Egy jobbos cipő fohásza!
Gazdám Te mindenkinél jobban tudtad,hogy mit fog okozni az extrém sportok élvezete.
Kellett neked felülni arra a nagy barna állatra amit Te lónak nevezel.Kellett neked elkezdeni a vadászatnak nevezett sok gyaloglással járó tevékenységet.Arról már ne is beszéljek,hogy,még fociztál is.
Ez már tudatos Öncsonkitás.Bezzeg a bal cipőd.Azt lóbáltad amikor csak ráértél.Ki viselte el a rettenetes lábszagodat Én.Ki bocsájtott meg Neked amikor megcsaltál egy, (nehéz a számra venni)gumicsizmával,amit még kulcstartónak is kineveztél ÉN. A bal mikor járult hozzá bármihez is? Igaz Ő is segített amikor a Mátrában Bori anyja után rohantál,hegynek fel,és az Én segítségemmel utol is érted,bár ezt, senki sem látta rajtam kívül.(tán jobb is)
Bár már, öreg vagyok,repedezett a bőröm,de egy kis kényezetetés mellett(cipőkrém,szarvasfaggyú,fókazsir)
még tudnám óvni azt a köszvényes jobb lábadat.
A Te jobbod.

fica kornelia 2015.01.22. 12:20:54

Igen ez a cipő téma jó,férjem is sokat aggodik ezen.na de én is, mert férjeink elvisznek minket vadászni és én mint tipikus nő azon gondolkodom"jaj mit vegyek fel"

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2015.01.22. 12:56:50

@fica kornelia Örülök, hogy olvashatom Nelli.Van egy kis gyanúm, hogy a Jani és a gyerekek még nem értek haza, ezért tudott egy kicsit géphez ülni. A cipő gondot csak az érti meg, akinek már nyomta a lábát egy kényelmetlen cipő. Amikor vadászni megy, soha ne a szépséget, hanem a kényelmet nézze.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2015.01.22. 13:03:05

@Paci-ens: igazad van, a lovaglócsizmám az olyan, de olyan kényelmetlen volt, hogy csillagokat láttam benne.De jól állt rajtam ! Azután jött az az átkozott mokkaszín divat, ami nyomorította a lábat rendesen.A régi focicsukáról már ne is beszéljek, mert az maga volt a spanyolcsizma.

Az angol beteg 2015.01.22. 17:10:03

Én a sportcipők méreteivel vagyok kevésbé kibékülve. Feles stb. méretek is vannak. Ez nagy öröm! Csakhogy eltérés fedezhető fel a márkák között...és ez is "szoros helyzetet" eredményezhet...mert ha az ember visszavinné juszt sincs megfelelőbb méret. A komment témahelyes: hisz kényelmes cipőben szeretek én is "vadászni".
süti beállítások módosítása