Kecskécske!

2012.02.18. 16:33

Két miniszterünknek is sikerült felkavarni az indulatokat azzal a nevezetes 47 ezer forintos ötlettel, mármint, hogy meg lehet élni belőle. Cinizmus, vagy tudatlanság mondatta velük - nem tudom, de azt igen, hogy mindkettő "gyakorló" milliomos, vagy milliárdos - ezért jobb lett volna, ha csendben lapítanak. A főzsaru megtetézte még egy ötlettel, miszerint a 47 ezer forint mellé, tartsunk kecskét.

Erről az a pikáns székely vicc jut eszembe, mikor a szegény Áron már jó fél éve fent van a kecskékkel az esztenán és hogy ne kerteljek, asszonynép híján ráfanyalodik az egyik kecskére.A légyottra megindul a kecske, le a faluba , hátuljába erőst beköltözve Áronnal. Ahogy robognak át a falun,  a padon ücsörgő asszonynép szájára veszi ám Áront. Nézd mán Juliskám, ennek az Áron gyereknek kilátszik az ülepe nadrágból, de bezzeg motorbiciklire tellik neki.

Nem tudom, hogy a fő-seriffünk hogyan gondolta ezt a kecskés dolgot, gondolom nem motorbiciklinek szánná, de én neki, mint "ötletgazdának" szívesen megajánlanám.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr844129905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2012.02.21. 05:53:02

Tesó!
Én a miniszter "urak" -nak még ezt a kecskét sem ajánlanám meg, mivel nem tellene nekik ebből a pénzből. Nem csak a seggük lógna ki a gatyából, hanem a hajtóerő is.
A fő-fő seriffünk,jó lenne ha meg"olajozná" a hajtórúdját, mert igencsak szüksége lehet rá,az felszívódáshoz.
süti beállítások módosítása