Géz-pánik!

2012.04.28. 20:40

Ötletelnek a zsaruk, gondolom nem a saját kútfejük után.Ha már az autósok büntetése állami bevétel lett, akkor az ötlet is valahonnan  a Kossuth tér környékéről, konkrétabban a kétharmados patkóból  származhatott. Kell a bevétel, legyen annak bármilyen ára.

Volt amikor  izzókészletet, avagy az elakadásjelző háromszöget  ellenőrizték, rendszerint akkor, ha az autós nem volt szimpatikus nekik, avagy nem volt "betét" a forgalmiban. Ennek most vége, a rendőrök nem saját zsebre, hanem a költségvetésnek büntetnek. Katasztrófa, hogy mit találtak ki az elsősegély doboz kapcsán. Ha csak egyetlen nappal lejárt, már büntetnek. Pánik lett, az autósok keresik ( hiába) a dobozokat, a rendőrség meg lojalitásáról biztosította az autósokat. 

Kérdések merültek fel bennem. Sok esetben egy balesetnél, nem a sterilitást nézi az ember ( orvos) hanem életet ment.  A gégemetszésnél is akár golyóstoll csövét is felhasználhatom, ha nincs más. ( már volt benne részem)

Másodsorban pedig megérne egy számítást, hogy hány doboz tartalmát dobják majd ki, holott a géz, vagy kötszer akkor is hasznosítható még, ha "lejárt" a szav. ideje. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy egy szűk kőrnek volt érdeke ez a hecckampány.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr854478358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az angol beteg 2012.04.29. 22:56:47

Bennem is kérdések merültek fel. én ugyanis a dobozon sehol nem látok szavatossági időt...lejárati dátumot. Minden szép és steril...egyedül a fertőtlenító oldaton van lejárati idő megjelölve. Ezekszerint azt kicserélni elég lenne? vagy aki találni akar ugyis talál?
süti beállítások módosítása