Mázli !

2013.07.18. 19:50

Mintha Diana kárpótolni akarna az öt hét kiesés miatt, hirtelenjében két selejt bakot is varázsolt elém az elmúlt napokban. Ezt lehetne élvezet halmozásnak is nevezni, de jobb rá a halmozás élvezete. Egyik bakot sem a saját területemen lőttem, igazából "ajándékba" kaptam őket. Mármint a kilövés esélyét.

Hajnal fél négykor csörgött az óra, öt óra körül már a meghívó vadásztársaság területén voltam, egy jól ismert részen, éppen ott, ahol két nappal ezelőtt "elpipáztam" a disznót. Már a kezdet is biztató volt, a reggeli derengésben őzsuták bámulták meg az autómat és nem tőlem, hanem az őket zargató bakoktól iramodtak el, jókora köröket leírva. Megkezdődött az üzekedés !

Még a kiszemelt lesig sem értem el, amikor egy bak éppen be akart lépni az erdőbe. Gyors bírálat után lőttem. Azt hiszem, ilyen gyorsan nem sokszor ejtettem el vadat. Talán egyszer egy szép kant, de ez már egy másik történet.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr675413793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása