Pánik !

2013.08.29. 16:29

Az evolució során a hüllők egy részéből  madarak fejlődtek ki - hogy egyszerűsítsek, egyik-másik hüllő tollat növesztett és huss, felemelkedett. A  friss "megtollasodás" ( ebben az esetben nem a gazdagodás jele)  a szárnyak növesztése, arra nagyon jó lett,  hogy felszállhassanak vele a fára, mert a földszinten nagyobb volt a veszély, mint a gallyak között. Jó pár ezredévük volt rá, hogy megszokják a légi közlekedést, úgy annyira, hogy némelyik már le sem száll soha. Illetve ritkán, mint pl. az albatrosz, amelyik képes egy évig is vitorlázgatni a tenger fölött. De ez csak egy kis ornitológiai kitérő volt,  most jön a lényeg, ahová ki akarok lyukadni.

Egy hét óta, a környék macskái sem bízhatnak másban, mint szárnyak növesztésben, miután -  jóvoltomból - megjelent az ősi ellenség, "Vahur.". Nem egyszerű a kis szarost pórázát tartani, amikor meglát egy macskát és belefeszül a nyakörvébe. Azt hiszem - előbb utóbb - minden környékbeli macska a saját portája lakója lesz. Vagy lábtörlő !

Én szóltam !

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr145483642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2013.08.30. 10:59:18

Tesó!
Nagy örömmel látom milyen örömet jelent Neked egy új családtag érkezése,még ha nem is nevezhettd el Pletykának.
Ahogy meséled elég hamar beleszokott a házirendbe. Kitünő kertész,gyomtalanít a kertben,és komoly veszélyt jelent a halászó macskákra.
Gratulálok Vahurhoz.
Szombatig józanodj ki!

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2013.08.30. 14:39:07

Mától már chippel is rendelkezik Vahur. Fekete István forogna sírjában, ha tudná, hogy "rendszámokat" kaptak a kutyák.
Röhögnek a macskák !

Paci-ens 2013.08.30. 15:23:40

@Acél Csaba:
Akkor röhögjenek, ha Vahur elkezd vezetni.
süti beállítások módosítása